Inicio > Libros para vivir mejor > Familia - Educación > Amb els diners no s’hi juga!
 • img-book

  Sara Vicent

Amb els diners no s’hi juga!

Educació financera per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Autor:

Sara Vicent

A Amb els diners no s’hi juga! Sara Vicent presenta un mètode dirigit a nens de 6 a 12 anys per a fer una educació financera clara, estructurada i adaptable, perquè aprenguin a gestionar els seus diners de manera autònoma, responsable i eficient. Basat en diferents principis de la neurociència i de la pedagogia, i validat empíricament, l’element diferencial del mètode de l’autora és l’estructuració i l’adaptació de tot el contingut segons l’edat del teu fill, de manera que s’estableix un pas a pas esglaonat que fomenta un aprenentatge fàcil i el desenvolupament integral del nen. El teu fill adquirirà bons hàbits financers i de mentalitat, i aprendrà conceptes i eines essencials que li permetran no només gestionar els seus diners de manera intel·ligent, sinó que també serà capaç d’estendre aquests aprenentatges a altres àrees de la seva vida.

«Et confessaré una cosa: Amb els diners no s’hi juga! és el llibre que jo hauria volgut llegir quan em va sorgir el repte d’educar financerament els meus fills. En aquell moment, ni vaig trobar tota la informació que hauria desitjat, ni la informació que vaig trobar estava estructurada de la manera que jo considerava més adequada per als meus fills. […] Aleshores vaig emprendre la tasca de llegir, subratllar, resumir, agrupar, estructurar, contrastar, aplicar, avaluar, rellegir i millorar. He trigat uns quants anys, però et garanteixo que el que trobaràs en aquest llibre és una proposta rigorosa i alhora flexible, i a més funciona!».

«Tant si és quan contrauen un préstec d’estudis com quan compren una casa o estalvien per a la jubilació, les persones han de prendre decisions que
són difícils […]. Llençar una persona sense formació financera a aquesta voràgine és com demanar-li que competeixi a la prova Indianapolis 500.»

Richard Thaler, Premi Nobel d’Economia del 2017

Compra y descarga el libro “Amb els diners no s’hi juga!” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Amb els diners no s’hi juga!"

ISBN: 9788419341983
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 192
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Sara Vicent (Silla, Valencia) es licenciada en Filología Hispánica y doctora en Filología Catalana, además de experta en educación financiera para familias, y madre de dos niños de 9 y 12 años. Ha trabajado como docente e investigadora en la universidad, y actualmente ejerce su actividad profesional como asesora lingüística en la Universitat Politècnica de València (UPV). Desde hace años ha desarrollado un método de educación financiera, dirigido a familias con hijos entre 3 y 12 años, para que les enseñen a gestionar su dinero de manera autónoma, responsable y eficiente. Más de 4300 personas ya han oído hablar de este método, que además ha aparecido reseñado en distintos medios de información, como en La Vanguardia o El País, entre otros.

  “Amb els diners no s’hi juga!”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.