• img-book

    ACCID

Noves tendències en controlling

Autor:

ACCID

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques
A conseqüència de la globalització i per a portar a terme una acurada gestió, es necessita gestionar una quantitat d’informació cada vegada més gran, i tot això, precisament en una època en què els recursos no són el que podríem dir abundants. En aquest entorn, conèixer les necessitats reals dels teus clients i destinar els recursos on aquests generin realment valor pot resultar bàsic per sobreviure. El paper del controller i la informació que genera, el reporting, juguen per tant cada vegada més un paper estratègic en qualsevol organització.
El present monogràfic se centra precisament en analitzar quines són les últimes novetats en controlling i reporting financer i en introduir conceptes tan de moda, i alhora tan desconeguts pels financers, com la gestió del talent a les organitzacions, la relació del controller amb el Big Data, el reporting i la transparència en temes de sostenibilitat i responsabilitat social, o com optimitzar la presentació d’informes financers per facilitar al màxim l’anàlisi de la informació.
8,99 € |

Comprar libro en e-book

8,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Noves tendències en controlling"

ISBN: 9788416904587
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 30/08/2017
Page Count: 176
Dimensiones: 16,5 x 23 cm

    ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

    “Noves tendències en controlling”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.