• img-book

    Franc Ponti

Innovar i preguntar

50 respostes que canviaran la teva empresa (i a tu) Autor: Franc Ponti
La innovació comença quan es vol donar una resposta diferent
a una pregunta de sempre
Tots ens fem preguntes. Però encara podem aprendre a ferles millor. I, sobretot, també podem encertar més amb les respostes. Franc Ponti ofereix 50 respostes a 50 qüestions sobre creativitat, innovació, emprenedoria i empresa. A través d’aquests textos, l’autor ens ofereix un destil·lat fascinant de reflexions sobre aspectes de gran actualitat: Design Thinking, neurocreativitat, felicitat a l’empresa, lideratge de la innovació i un llarg etcètera. Preguntar és un art. Trobar respostes, també.
   Amb el suport del Departament de Cultura
13,95 
6,99 € | e-book

ISBN: 9788416115853
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 05/09/2016
Número de páginas: 176
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

Franc Ponti és llicenciat en Humanitats i màster en Societat de la Informació per la UOC, i diplomat en Psicologia de les Organitzacions i en Direcció d’Empreses per EADA.

“Innovar i preguntar”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.