• img-book

    ACCID

Gestió del circulant (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 9)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques Autor: ACCID

 

 

La gestió del circulant és una de les claus per millorar l’eficiència i generar valor en qualsevol empresa. En aquest sentit, la correcta gestió de les existències, comptes a cobrar, tresoreria i passius a curt termini és una de les tasques clau dels departaments financers i d’operacions. En aquesta obra, en primer lloc, es descriuen des d’una perspectiva professional i pràctica les principals eines de gestió del circulant, tractant temes com les seves implicacions estratègiques, la gestió de les existències, el crèdit management, la morositat, el cash management… En segon lloc, s’exposen els resultats de diverses investigacions recents sobre el tema. Finalment, en la tercera part, s’estudien diferents casos pràctics basats en empreses reals.

  •  La gestió del circulant és una de les claus per millorar l’eficiencia i generar valor a qualsevol empresa.
  • Revista de l’ACCID
  • Els autors son grans profesionals dins de la seva especialitat.

Versió en castellà 

18,95 
6,99 € | e-book

ISBN: 9788496998384
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion:
Número de páginas: 176

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 10.000 socios y su actual presidente es Oriol Amat.

“Gestió del circulant (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 9)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.