Inicio > Libros de empresa y negocios > Publicacions en català > Finances i comptabilitat per a directius
 • img-book

  ACCID

Finances i comptabilitat per a directius

Autor:

ACCID

Guia per entendre la informació comptable i financera de les empreses
La majoria de les decisions empresarials necessiten de l’utilització de dades financeres i comptables. Per això, s’espera dels directius un coneixement suficient de la comptabilitat i les finances. Però, es possible que aquestes no siguin les àrees d’especialització de gran part dels directius.
Aquest llibre pretén aconseguir que les persones no expertes en aquestes matèries puguin adquirir els coneixements financers i comptables més importants de forma ràpida.
Guia necessària per a entendre el contingut de la informació comptable i financera que tenen les empreses (compte de resultats, balanç i estat de fluxos d’efectiu).
Aporta les habilitats precises per formular diagnòstics i plans d’acció en base a l’anàlisi de la informació econòmico-financera.
Es coneix de forma introductòria les tècniques i conceptes lligats a l’avaluació de decisions d’inversió i finançament.
Els diferents temes s’exposen començant des de cero i s’acompanyen d’exemples pràctics resolts que fomenten l’aprenentatge.
Detalle del libro "Finances i comptabilitat per a directius"

ISBN: 9788416583478
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 04/07/2016
Page Count: 208
Dimensiones: 17 x 23 cm

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “Finances i comptabilitat per a directius”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.