Inicio > Libros para vivir mejor > Alimentación > Receptes líquides saludables
 • img-book

  David M., Edgar B.,

Receptes líquides saludables

Cremes, sopes, batuts, aigües i infusions

Autores:

David M.

,

Edgar B.

 
Aquest llibre proposa tot tipus de receptes líquides per gaudir d’una vida sana. Hi ha vida més enllà dels sucs verds!
Tant si el teu objectiu és perdre pes, augmentar la teva energia, incrementar les teves defenses, cuidar la teva salut intestinal o aconseguir una pell radiant, Receptes líquides saludables és el llibre que necessites. Aquí hi trobaràs delicioses i nutritives receptes de sopes, batuts, cremes, aigües i infusions plenes de sabors perquè puguis anar més enllà dels sucs verds tan de moda en l’ actualitat.
Mentre gaudeixes de les teves receptes líquides preferides, estaràs oferint tota una varietat de vitamines, minerals i altres poderosos elements fitoquímics al teu cervell i al teu cos, la qual cosa contribueix a ajudar al teu organisme a desfer-se de les toxines i a restablir els seus magatzems de nutrients essencials. Aquest llibre, a més, et suggereix quan és el millor moment per prendre cadascuna d’aquestes receptes, perquè el cos i la ment ho donin tot quan estàs despert i descansin quan estàs dormint.
 
Amb el suport del Departament de Cultura
Detalle del libro "Receptes líquides saludables"

ISBN: 9788497358828
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 10/10/2016
Page Count: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  David Moreno éentrenador personal amb més de deu anys d’experiència.
   Edgar Barrionuevo està especialitzat en nutrició energètica i natural i actualment dirigeix grups de dejuni.

   “Receptes líquides saludables”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.