Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > El petit llibre de la història de l’art a Catalunya
 • img-book

  Cristina Méndez

El petit llibre de la història de l’art a Catalunya

Un recorregut essencial per l’art català.

Autor:

Cristina Méndez

El petit llibre de la història de l’art a Catalunya, molt pràctic i accessible, et portarà de la mà a través de les diferents corrents i èpoques artístiques de la història del nostre país. Si et fas un embolic entre el Renaixement i la Renaixença o entre el Modernisme i l’Impressionisme, aquest petit llibre t’ajudarà a aclarir-te. Entén d’una vegada les diferències bàsiques entre el Romànic i el Gòtic, i gaudeix de les millors obres artístiques de la història de Catalunya alhora que aprens a situar-les en el seu context històric i etapa artística. Descobreix com l’evolució de la història de l’art a Catalunya ha esculpit la nostra sensibilitat com a societat i la forma en què avui entenem les expressions artístiques.

En El petit llibre de la història de l’art a Catalunya descobriràs informació apassionant relacionada amb:

• Les primeres manifestacions artístiques a Catalunya, com la Venus de Gavà.
• Els tresors de les antigues cultures grega i romana, com les runes de l’antiga Emporion o l’amfiteatre romà de Tarragona.
• Les millors pintures de l’art català, del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll a La persistència de la memòria de Salvador Dalí.

• Les obres arquitectòniques més espectaculars i ambicioses de Catalunya, de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí a la Torre de Comunicacions de Santiago Calatrava.

• Les característiques singulars de les obres projectades pels arquitectes del Grup R o de l’Escola de Barcelona. Trobaràs informació relacionada amb tots els termes, conceptes i teories essencials que necessites saber per comprendre les diferents èpoques, etapes, artistes i obres de la història de l’art català.

Compra y descarga el libro “El petit llibre de la historia de l’art a Catalunya” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "El petit llibre de la història de l’art a Catalunya"

ISBN: 9788419870568
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 168
Dimensiones: 170 x 170 mm

  Cristina Méndez es licenciada en Historia por la Universidad de Barcelona. La enseñanza de niños y adolescentes ha sido siempre una de sus grandes pasiones. Por ello, realizó el curso para obtener el Certificado de Aptitud Pedagógica y ejerce como profesora de secundaria. Años después, tras sufrir en primera persona un importante episodio de estrés laboral, empezó a buscar herramientas y recursos para mejorar su bienestar. De este modo, se introdujo en el mundo de la psicología y del crecimiento personal, experimentando con diferentes herramientas para poder mejorar su calidad de vida, siempre desde el disfrute.

  “El petit llibre de la història de l’art a Catalunya”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.