Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > El petit llibre de la filosofia
 • img-book

  Rachel Poulton

El petit llibre de la filosofia

Descobreix els principals pensadors de la filosofia i les seves teories clau.

Autor:

Rachel Poulton

Si vols conèixer l’essència dels principals pensadors i teories filosòfiques de la història de la humanitat, el petit llibre de la filosofia et prepara per al recorregut llampec que ofereix aquest fascinant i breu llibre. De Marc Aureli a Sartre, de Confuci a Kant, de Mary Wollstonecraft a Simone de Beauvoir, coneixeràs teories filosòfiques tan diferents i interessants com l’estoïcisme, l’idealisme o l’existencialisme. I molt més! Amb aquesta guia introductòria coneixeràs temes
com:

• Els primers filòsofs grecs i els «tres grans»: Sòcrates, Plató i Aristòtil.

• Escoles clau de filosofia de tot el món, des de la filosofia antiga fins a l’actualitat, i el seu impacte en la vida moderna.

• Informació sobre les principals preguntes que els filòsofs han explorat al llarg dels temps: Qui soc jo? Quin és el significat de la vida? Tinc lliure albir?

• Aplicacions pràctiques de les teories de Descartes, Marx, Nietzsche i molts més.

En grec antic, philosophia significa, literalment, ‘amor per la saviesa’. La filosofia és una recerca de saviesa i coneixement, i el seu objectiu no és altre que explorar les grans preguntes de la vida per ajudar-nos a resoldre-les i per ensenyar-nos a viure una vida millor. En el món de fake news en què vivim, embarcar-se en la recerca de la veritat no podria ser més important.

Rachel Poulton és escriptora, fotògrafa i professora d’Art i Filosofia. Escriu sobre filosofia i música i li encanta explorar els misteris de la vida. Viu a West Sussex (Anglaterra) amb els seus dos fills, sempre curiosos i plens de sorpreses.

Amb el suport del Departament de Cultura

Compra y descarga el libro “El petit llibre de la filosofia” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "El petit llibre de la filosofia"

ISBN: 9788419341396
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 168
Dimensiones: 17 x 17 cm

  Rachel Poulton es escritora, fotógrafa y profesora de arte y filosofía. Escribe sobre filosofía y música y le encanta explorar los misterios de la vida. Vive en West Sussex (Inglaterra) con sus dos hijos, siempre curiosos y llenos de sorpresas.

  “El petit llibre de la filosofia”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.