Inicio > Libros para vivir mejor > Amor - Pareja - Sexualidad > Per què els homes enganyen i les dones ploren
 • img-book

  Barbara Pease, Allan Pease,

Per què els homes enganyen i les dones ploren

Per què no es porta bé amb ma mare? Set coses que fan els homes que porten les dones pel camí de l´amargura

Autores:

Barbara Pease

,

Allan Pease

 

 

En aquest llibre trobarà les respostes: Per què no es porta bé amb ma mare? Per què sempre va al lavabo amb les amigues? Per què no diu el que pensa? Per què mai no em deixa el comandament a distància? Per què mostra síndrome d´abstinència si es perd el «partit de la jornada»? Per què necessita dos anys per posar uns prestatges? Quan un dels dos no para de fer el corcó Set coses que fan els homes que porten les dones pel camí de l´amargura.

Per què les dones ploren? Els perills del xantatge emocional El sistema ultrasecret de puntuació secreta de les dones La solució als set misteris més grans de l´home L´altra dona: sa mare Els jocs de paraules secrets de les dones El test de l´atractiu sexual per dones. Cap a on corren els homes per vostè? Què és el que va fer que al Roger Rabbit li sortissin els ulls de les conques? La ciència de l´atracció sexual El test de l´atractiu sexual per homes. Com el veuen les dones? Com un semental o com un llimac? L´atractiu sexual de l´home. El que excita les dones Per què els homes enganyen Quan el caçador penja l´arc: la jubilació

Detalle del libro "Per què els homes enganyen i les dones ploren"

ISBN: 9788497350778
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 03/02/2003
Page Count: 316
Dimensiones: 230x165

  Barbara Peace es la Consejera Delegada de Pease International, empresa que produce videos, cursos y seminarios para empresas e incluso Administraciones Públicas de todo el mundo. 

   Allan Pease es conocido internacionalmente como "Mr. Body Language" desde que su libro “El lenguaje del cuerpo” logró vender millones de ejemplares y se convirtió en una biblia de la comunicación para organizaciones del mundo entero.

    

   “Per què els homes enganyen i les dones ploren”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.