• img-book

  Oriol López Villena

L’empresari proactiu

Millora els teus resultats ajudant als teus clients

Autor:

Oriol López Villena

Els teus beneficis es dispararan si la satisfacció
dels teus clients també ho fa
Durant anys, totes les empreses s’han plantejat el mateix repte: guanyar clients. Es tracta d’un repte compartit en el món dels negocis, però els professionals tendeixen a tractar-lo des d’una perspectiva errònia: vendre per tal d’ajudar amb un determinat producte o servei abans d’ajudar primer per generar una venta després. Sota aquest canvi d’ordre s’amaga el secret del màrqueting que busca escapar de clàssics errors com tenir un client mal enfocat, tenir una mala definició del que es ven i crear una estratègia de venda equivocada.
Aquest llibre explica com resoldre aquests tres aspectes per consolidar l’objectiu de millorar els resultats i la qualitat de vida del professional, posant l’ajuda (i no la venda) per davant de tota l’estratègia. Aportar valor des del principi farà que augmentin els beneficis. 
Detalle del libro "L’empresari proactiu"

ISBN: 9788416904181
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 08/05/2017
Page Count: 168
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Oriol López Villena es economista, asesor fiscal y auditor de cuentas. Ha ejercido durante más de 23 años como asesor de empresas y ha sido nombrado como uno de los 70 asesores más inspiradores del mundo (el único de España). 
   
  Oriol López Villena és economista, assessor fiscal i auditor de comptes. Ha exercit durant més de 23 anys com a assessor d’empreses i ha estat nomenat com un dels 70 assessors més inspiradors del món (l’únic d’Espanya).

  “L’empresari proactiu”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.