• img-book

  Jordi Martínez Llorente, Vicenç Yll Escot,

Wellness financer

Dissenya el teu mapa a través del canvas de les finances personals

Autores:

Jordi Martínez Llorente

,

Vicenç Yll Escot

Cerques equilibri entre les teves finances i el teu benestar general? Wellness financer és la teva brúixola per a navegar en aquest complex món. Aquest llibre no sols t’ofereix eines pràctiques, sinó que també et guia a través del canvas de les finances personals, una proposta innovadora que et permetrà entendre i gestionar la teva economia de manera integral i descobriràs com alinear les teves metes financeres amb els teus objectius vitals. Descobreix com aconseguir el benestar financer a través d’estratègies provades, exemples reals i exercicis pràctics. Dissenya la teva vida financera de manera més saludable i plena.

El canvas de les finances personals és una eina inspirada en el Business Model Canvas d’Alexander Osterwalder. Consta de deu àrees, com a objectius, ingressos, despeses necessàries i no necessaris, fons d’emergència, endeutament, perfil de risc, estalvi i inversions, visió de futur i patrimoni net.

En utilitzar el canvas, podem analitzar de manera integral la nostra situació financera i prendre decisions informades. A més de tenir un enfocament estratègic, aquest enfocament busca millorar el nostre benestar físic i emocional. Ens brinda l’oportunitat de conèixer-nos millor, descobrir les nostres motivacions i reaccionar de manera conscient davant els desafiaments financers.

L’objectiu principal d’aquest llibre i els seus autors és trencar el tabú entorn dels diners i obrir-nos a la nostra realitat financera. Volem fomentar un diàleg obert sobre les nostres finances i comprendre com podem millorar el nostre benestar econòmic.

Aquest llibre és una eina que t’acompanyarà en aquest viatge a través de dinàmiques i propostes fàcils d’accionar i que et permetran saber en quin punt et trobes i quins passos has de fer per a millorar la teva salut financera i d’aquesta manera el teu benestar. En ell, trobaràs exemples, conceptes financers i reflexions sobre la base de l’experiència dels autors sobre la importància d’una bona presa de decisions financeres i com estàs ens poden acostar o allunyar dels nostres objectius vitals.

Compra i descarrega el llibre “Wellness financer” en ebookAmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

ISBN: 9788419841285
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 168
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Jordi Martínez Llorente es director de educación financiera en el Instituto de Estudios Financieros, divulgador de las finanzas personales, asesor financiero certificado EFA y EFPA-ESG y socio fundador del roboadvisor inbestMe. Vinculado al sector financiero desde 1996, es autor de Finanzas para frikis y colabora habitualmente con los medios de comunicación.
   Vicenç Yll Escot es empresario y cofundador de Megaprofe.es, plataforma de IA al servicio de profesores. Licenciado en Pedagogía por la UB y Máster en Innovación y transformación digital por la UOC, experto en innovación pedagógica y creatividad, compagina su trabajo con el desarrollo de proyectos de innovación y divulgación. Colabora con diferentes equipos de investigación para ayudarlos a encontrar nuevas fórmulas de llevar sus estudios a la sociedad.

   “Wellness financer”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.