• img-book

    Marta Casarramona

Viure un dol conscient

Eines, recursos i tècniques mindfulness per gestionar el dol.

Autor:

Marta Casarramona

Per aprendre a gestionar el dolor que genera una pèrdua en la nostra vida, Marta Casarramona a Viure un dol conscient, ens ofereix un recorregut cronològic per les diferents fases del dol i també els millors recursos, eines i tècniques del mindfulness, la intel·ligència emocional i la psicologia positiva per transitar aquest dol amb plena consciència, reduir el nostre patiment i recolzar-nos en nosaltres mateixos durant el procés.

«Si no és a les teves mans canviar una situació que et produeix dolor, sempre podràs escollir l’actitud amb la qual afrontes aquell patiment.»

Amb aquesta cèlebre frase, el psiquiatre Viktor Frankl intentava explicar que, malgrat que a la vida hi ha situacions inevitables que ens generen patiment, la manera com les encarem pot significar una gran diferència.

A partir de la seva experiència personal i la d’altres persones a qui ha acompanyat durant els seus processos de dol, aquesta obra s’erigeix en una guia molt pràctica, amb exercicis i meditacions per poder acollir les emocions difícils i retrobar l’equilibri, afavorir el son, identificar les pèrdues secundàries i establir noves fites vitals que ens reconnectin amb la vida, entre d’altres.

Aquestes pràctiques també les podreu descarregar en format àudio gràcies als codis QR que trobareu en el llibre.

• Aquest llibre t’acompanyarà en el teu procés de dol, sabent que és una de les experiències més difícils i que tots necessitem eines i recursos per entendre i ajudar-nos a transitar el camí cap a la recuperació.
• El llibre aporta eines pràctiques i recursos, amb referències científiques actuals, per poder gestionar cada etapa i dificultat del dol, així com informació sobre les diferents fases, la durada o les complexitats del procés per ajudar a entendre, validar i integrar l’experiència pròpia.

Compra y descarga el libro “Viure un dol conscient” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Viure un dol conscient"

ISBN: 9788419341570
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 176
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Marta Casarramona és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Polítiques Públiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). El 2004 es va iniciar en el ioga i la meditació, un camí de creixement personal que no ha deixat mai. Quatre anys més tard, mentre vivia a l’Índia, es va formar com a instructora de la meditació heartfulness i com a professora de ioga. El 2018 va cursar el màster en Mindfulness de l’Institut Gestalt de Barcelona i va fer el salt professional com a instructora d’aquesta disciplina per a particulars i empreses. És mare de dues nenes i viu en un mas de la Garrotxa junt amb altres famílies. Marta Casarramona es licenciada en Ciencias Políticas y de la Administración y máster en Políticas Públicas y Sociales en la Universidad Pompeu Fabra (UPF). En 2004 se inició en el yoga y la meditación, un camino de crecimiento personal que nunca ha dejado. Cuatro años más tarde, mientras vivía en la India, se formó como instructora de la meditación heartfulness y como profesora de yoga. En 2018 cursó el máster en Mindfulness del Instituto Gestalt de Barcelona y dio el salto profesional como instructora de esta disciplina para particulares y empresas. Es madre de dos niñas y vive en una masía en Girona junto a otras familias.

    “Viure un dol conscient”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.