• img-book

    Pep Planell

Superpapa

El pare que vols ser.

Autor:

Pep Planell

Ets un pare motivat, un Superpapa, vols fer les coses ben fetes. Tenir un fill serà, o és, la cosa més important, o de les més importants, que et passaran a la vida i vols fer-ho bé.

Et compres llibres que t’orientin i que t’ajudin. O te’ls regalen. Jo vaig fer el mateix. A més dels llibres, amb la meva parella vam assistir a reunions on
una pedagoga ajuda pares i mares a gestionar l’educació dels seus fills. Ens va ser molt útil i en vam treure moltes eines.

Les altres eines les he après jo del dia a dia amb la meva filla: les coses que m’han funcionat, coses que han generat pau i alegria, i coses que no m’han funcionat i que m’han dut al conflicte i al patiment. I també les he après de vídeos a les xarxes socials i d’articles als diaris, notícies dels informatius i de xerrades amb altres pares
o amb amics. He parat l’orella a qualsevol qüestió relacionada amb la pedagogia i l’educació dels infants.

La paternitat m’ha suposat entrar en un món nou. Un món apassionant. M’ha fet haver d’aprendre moltes coses i m’ha fet barrinar molt. Una de les coses que he après és que reps i rebràs molta informació en poc espai de temps. Massa, segurament. Així que seré breu. Breu i clar. Al gra. Quatre idees, quatre coses que m’hauria anat molt bé saber quan va néixer la meva filla, quatre coses que has de saber ara que seràs pare, o que ja ho ets de fa poc.

Així comença Superpapa de Pep Planell, un llibre pràctic, senzill i directe. Experiència de primera mà d’un pare com tu que també ha tingut molts dubtes i inseguretats, i que vol compartir els quatre aprenentatges essencials en aquest camí curiós, apassionant i aterrador que és ser pare.

Amb el suport del Departament de Cultura

Compra y descarga el libro “Superpapa” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

7.99 € |

Comprar libro en e-book

7.99 € |

Comprar libro en e-book

ISBN: 9788419341556
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 144
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Pep Planell es un padre que tiene muchas ganas de ser un muy buen padre, pero sin estrés ni sufrimiento (si puede ser). Sus dos hijas y su mujer son el testimonio vital de que lo está intentando, que se esfuerza, y que gracias a su afán por documentarse y enriquecer sus conocimientos con cursos, libros y conferencias, algunas veces incluso lo consigue. Este es su primer libro.

    “Superpapa”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.