• img-book

    Eva Garcia Navarro

Nervis a la graderia

Potenciar un ambient positiu en la pràctica de l’esport dins la família, a l’escola i en les competicions.

Autor:

Eva Garcia Navarro

Colaborador:

Estàs tip d’anar a veure els teus fills com practiquen un esport el cap de setmana i de sentir pares cridar i perdre els papers des de la graderia? Amb aquesta singular obra, l’Eva Garcia posa el seu granet de sorra per intentar posar solució a aquestes actituds i moltes d’altres que es produeixen al voltant de la pràctica de l’esport dels nostres fills. D’aquesta manera, Nervis a la graderia presenta diferents estratègies i recursos per tal de potenciar i millorar les capacitats socials, emocionals i comunicatives de les persones que acompanyen criatures que practiquen algun esport, ja sigui d’un nivell alt de competició o no. L’objectiu no és altre que crear un ambient positiu tant a clubs i escoles esportives com a les llars i a les mateixes escoles de primària i secundària. Es tracta d’un llibre molt didàctic, amb explicacions i exemples
molt clars, i amb dinàmiques molt creatives que ajuden a integrar els diferents aprenentatges que s’hi plantegen. Sens dubte, una obra ambiciosa i molt necessària.

Detalle del libro "Nervis a la graderia"

ISBN: 9788418114618
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2021
Page Count: 176
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    L’Eva Garcia Navarro és una apassionada del llenguatge i la comunicació. És Màster de Coaching a l’Escola Europea de Coaching i Màster d’Ecologia Emocional a l’Institut d’Ecologia Emocional, i ha aconseguit el Certificat de Professionalitat de Docència (amb les especialitats d’administració i gestió i habilitats comunicatives, socials i emocionals). Després d’una dilatada experiència en el món de l’empresa, actualment treballa com a coach i docent (fa sessions individuals i grupals en centres de formació i fundacions).

    “Nervis a la graderia”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.