• img-book

    Andrea Valdés

L’amor sense paraules

Interpreta els gestos de la seducció

Autor:

Andrea Valdés

Descobreix els senyals del desig
 
Estimar és una aventura fascinant que, per arribar a bon port, demana múltiples recursos i habilitats. L’amor sense paraules aprofundeix en l’univers d’allò que no diem però que sí sentim quan som a la recerca de l’amor, el llenguatge no verbal, descobrint els detalls que ens confirmen si els nostres intents de connectar amb l’altre van pel bon camí o necessitem canviar d’estratègia.
El llibre explica l’ampli catàleg/repertori de gestos que actuen en el joc de l’amor, analitzant-los exhaustivament i detenint- se en els moviments conscients; aquells que tots coneixem i ens resulten familiars, però amb especial atenció als gestos més subtils i involuntaris, aquells on resideix la veritable intenció de l’amor.
L’autora ens ajuda a reconnectar amb el nostre ser no verbal, descobrint com les nostres emocions determinen els nostres moviments, i ens alerta d’aquells signes que són mostra inequívoca de desviacions del veritable amor ―relacions tòxiques, situacions de subordinació, etc.― per evitar fer-nos mal i caminar de manera més decidida cap a la felicitat.
Amb el suport del Departament de Cultura
Detalle del libro "L’amor sense paraules"

ISBN: 9788417208264
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2018
Page Count: 200
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Andrea Valdés es periodista y fundadora de su propia firma de consultoría de comunicación corporativa.

    “L’amor sense paraules”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.