Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > El petit llibre de l’economia
 • img-book

  Shaun Rusk

El petit llibre de l’economia

Un recorregut essencial pel món de l'economia.

Autor:

Shaun Rusk

El petit llibre de l’economia és un breu manual que t’ajudarà a esvair tots els teus dubtes i confusions sobre l’economia, i més en un món en què cada dia tot sembla tornar-se més car (i sense que la majoria de nosaltres ens tornem més rics). Si creus que ha arribat l’hora d’aprendre com funciona la inflació, què provoca les recessions i per què el mercat de valors és tan impredictible, no busquis més. El petit llibre de l’economia et posarà al dia sobre els conceptes bàsics de la microeconomia i de la macroeconomia i desmitificarà el món dels impostos, el comerç, les inversions i les finances, en un llenguatge senzill i amb exemples fàcils d’entendre.

En aquest petit gran llibre trobaràs informació relacionada amb tots els termes, conceptes i teories essencials que necessites saber per comprendre el capitalisme i els mercats moderns. I també obtindràs resposta a preguntes com: Pot la inflació ser una cosa bona?, com funciona l’oferta i la demanda?, la immigració és bona per a l’economia?, com es pot prevenir una altra crisi financera global?, què és el PIB i quines són les alternatives?, o per què no podem simplement imprimir més diners?

«La microeconomia examina els aspectes més petits de l’economia i estudia les decisions que prenen les persones i les empreses en relació amb l’assignació de recursos escassos, així com la manera en què això afecta els preus dels béns i els serveis. La macroeconomia és l’estudi de les economies en el seu conjunt. És la part de l’economia que s’ocupa dels factors econòmics generals o a gran escala i de com interactuen en les economies.»

Col.lecció el petit llibre de…

Compra y descarga el libro “El petit llibre de l’economia” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "El petit llibre de l’economia"

ISBN: 9788419870100
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 136
Dimensiones: 17 x 17 cm

  Shaun Rusk fue director de Economía de una de las mejores escuelas públicas del Reino Unido, situada en los frondosos suburbios de Twickenham, en el suroeste de Londres. Exparacaidista, periodista deportivo y fanático del rugby, ahora vive en el hermoso pueblo de Nether Compton (en Dorset) con su pareja, Janet.

  “El petit llibre de l’economia”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.