Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > El llenguatge no verbal en la comunicació online
 • img-book

  Joan Francesc Cánovas

El llenguatge no verbal en la comunicació online

Entendre i com millorar la COMUNICACIÓ PERSONAL de les VIDEOCONFERÈNCIES

Autor:

Joan Francesc Cánovas

Colaborador:

Durant la crisi de la Covid-19, hem hagut d’incorporar al nostre dia a dia un nombre quasi il·limitat de plataformes tecnològiques per poder mantenir les nostres connexions professionals o personals. Així doncs, si abans del 2020 fer una videoconferència podia tenir, en segons quins àmbits, fins i tot un punt d’esnobisme, ara és un fet habitual que ha vingut per quedar-se. Arran d’aquesta situació, les persones (més preparades per relacionar-nos de manera presencial que remota) hem hagut d’aprendre a marxes forçades els secrets i les eficiències d’aquesta nova comunicació online. A base d’encerts i errors, cada persona ha anat erigint un manual propi de com comunicar-se en una videoconferència, de manera que, sense saber-ho, tots junts hem anat creant un nou llenguatge que cal conèixer molt bé. Per primer cop, tots aquests aprenentatges s’han reunit en un sol llibre, El llenguatge no verbal en la comunicació online, una obra amb una finalitat molt pràctica i didàctica que dona resposta als milers de dubtes que sorgeixen a l’hora de preparar i participar en una videoconferència, com per exemple quin fons s’ha d’utilitzar, quin tipus de pla o angle de la càmera, quina roba o complements son idonis per sortir en pantalla, quina il·luminació és la correcta, i un llarguíssim etcètera. I sense oblidar l’adequació del tipus de llenguatge utilitzat (verbal, vocal i no verbal), ja que, com en qualsevol altra comunicació, condicionaran molt el resultat final.

¡BENVINGUTS A LA NOVA COMUNICACIÓ DEL SEGLE XXI!

Detalle del libro "El llenguatge no verbal en la comunicació online"

ISBN: 9788418114908
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2021
Page Count: 200
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Joan Francesc Cánovas es periodista, consultor en comunicación y gran aficionado al teatro musical. Profesor de la UPF-Barcelona School of Management, ha trabajado en distintos medios de comunicación y ha sido director de comunicación de la Generalitat de Catalunya y miembro del Consejo de Administración de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (radio y televisión pública).

  “El llenguatge no verbal en la comunicació online”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.