• img-book

  Oriol Amat, Alfredo Rocafort,

Com fer recerca

Treball fi de grau, tesi de màster, tesi doctoral i altre projectes de recerca

Autores:

Oriol Amat

,

Alfredo Rocafort

Aspectes clau per iniciar i acabar amb èxit
un projecte d’investigació
La recerca és l’activitat orientada a obtenir nous coneixements que ens ajudin a entendre millor el món que ens envolta i a trobar solucions als problemes. Es tracta d’una matèria de gran rellevància, tant al món de la Recerca i el Desenvolupament (R+D) com a l’universitari, i requereix l’aplicació dels mètodes adequats.
Com fer recerca tracta els conceptes i les tècniques que s’utilitzen a l’hora de fer una investigació, des del plantejament del projecte fins a la seva presentació en públic. Qüestions com la selecció del director, les habilitats necessàries en l’investigador o la formulació correcta de les hipòtesis, entre d’altres, són tractades per part d’autèntics experts en la matèria, i tant per les investigacions més primerenques (com el treball de fi de grau o la tesi de màster) com per les més avançades (com les tesis doctorals o altres projectes).

ISBN: 9788416904679
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 08/11/2017
Page Count: 310
Dimensiones: 17 x 24 cm

  Oriol Amat es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas. Ha sido Decano del Colegio de Economistas de Cataluña, Decano de la UPF Barcelona School of Management, Rector de la Universitat Pompeu Fabra, Presidente de ACCID y del Registro de Expertos Contables de España (CGE-ICJCC), así como miembro del Consejo de la CNMV.
   Alfredo Rocafort Nicolau es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universidad de  Barcelona. Es Académico Numerario de la Real Academia de Ciencias Económicas y Financieras, de la Real Academia de Doctores y Vicepresidente de ACCID. Es  autor de una veintena de libros y manuales vinculados a la contabilidad y a la administración de empresas. Además, también ha sido autor de diversos artículos de opinión sobre dirección de empresas y  ponente y conferenciante en diferentes forums empresariales y profesionales.

   “Com fer recerca”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.