Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > Coaching a la pràctica
 • img-book

  Jaci Molins

Coaching a la pràctica

Descobreix tot el que passa durant sessions reals de coaching

Autor:

Jaci Molins

Què és el coaching? Per a què serveix? Qui el necessita? Com s’inicia i quan s’acaba? Quines eines s’utilitzen? Què passa a cada sessió?
A través dels deu professionals del coaching de diferents àmbits, aquesta obra respon a aquestes i altres qüestions, al mateix temps que descriu detalladament la seva pràctica.  Aquest llibre de coaching està escrit per deu autors i cada un d’ells està especialitzat en una àrea de coaching diferent que es mostra a través dels casos reals: executiu, emprenedors, psicològic, educació, salut, vocació professional, personal, equips de treball, psicològic i per últim coaching per a un mateix.
Amb la lectura de cada capítol coneixerà un àmbit diferent de com aplicar el coaching i una gran varietat d’estils per practicar-lo, al mateix temps que gaudirà amb cada una de les deu històries d’èxit que ens ofereix aquesta obra.
 • Tot el llibre està basat en casos reals. Reptes, pors, debilitats i fortaleses expressats per diferents clients que mostren totes les oportunitats que ens ofereix el coaching.
 • És un llibre escrit per diversos autors, doncs no existeix una única manera, ni un únic estil i els clients i els seus objectius també son molt variats.
 • Tant si ens plantegem fer un canvi a la nostra vida com si és un coach experimentat, aquest llibre aporta valuosos coneixements.
 • Al llegir-lo tindrà la sensació d’estar present i observant la intimitat d’un procés de coaching.
Amb el suport del Departament de Cultura
Detalle del libro "Coaching a la pràctica"

ISBN: 9788497356954
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/11/2013
Page Count: 224
Dimensiones: 15.3 x 23 cm

  Jaci Molins es médico psicoterapeuta, coach y formadora. Tiene más de 30 años de experiencia en el sector sanitario. En la actualidad es Jefa de servicio de rehabilitación de la “Xarxa sanitària Santa Tecla”de Tarragona, profesora de medicina en la URV de Tarragona y de coaching salud en los másters de coaching de la Universitat de Barcelona, Pompeu Fabra y del posgrado de la URV. Ha escrito diversos artículos científicos y de divulgación y es autora del libro: Coaching y salud.

  “Coaching a la pràctica”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.