Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > Torna a volar, papallona
 • img-book

  Neus Vila i Figareda

Torna a volar, papallona

Lideratge i transformació personal en una obra plena de vida.

Autor:

Neus Vila i Figareda

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 Reseñas de clientes

Han passat quatre dècades des que es van veure per darrera vegada. Cadascú ha viscut la seva vida, dibuixant el seu propi rumb. Però ara han decidit fer aquell cafè pendent i compartir tertúlies de passat i de present, un cap de setmana de setembre, prop del mar, a la idíl·lica Costa Brava. Aquella bonica història d’amor, les classes de ball, els records de la darrera nit i, fins i tot, el viatge amb tren cap a París ho van capgirar tot per sempre més. Una brúixola amagada en el bell mig d’un camí de ronda serà l’eina que inspirarà una dona a parlar de la seva vida. Les inicials dels punts cardinals de la brúixola seran el seu punt de partida cap a Ítaca, que no és altra cosa que la descoberta de voler liderar la seva pròpia vida a partir del nostre nom (N), les emocions (E), les oportunitats (O) i els somriures (S). La seva personal rosa dels vents ha estat la descoberta d’un munt de nous aprenentatges que l’autora ens presenta en aquesta novel·la tan personal i íntima. Aquest viatge d’una dona que posa passió a tot el que fa no et deixarà indiferent, i ha estat escrit per inspirar, per ajudar a reflexionar i, potser, per ajudar a emprendre un nou vol, qui sap si el primer com a papallona, tota una metàfora de canvi i creixement personal.

Detalle del libro "Torna a volar, papallona"

ISBN: 9788497356084
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2022
Page Count: 168
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  La Neus Vila i Figareda és una dona passional i positiva que estima molt la seva ciutat natal, Girona. Durant més de trenta anys ha treballat en el món del turisme, on ha liderat projectes tant per a empreses privades com per a l’administració pública. També ha fet tasques com a redactora de catàlegs i de material per a diferents campanyes de comunicació. Actualment es dedica a l’emprenedoria en consultoria, formació i mentoria per a empreses i organitzacions en les disciplines de turisme, comunicació i micromàrqueting, a la vegada que imparteix classes a la universitat com a professora associada, col·labora en les tertúlies de Girona Ràdio i escriu articles d’opinió a la revista Gidona. Escriure sempre ha estat la seva activitat preferida perquè li dona confiança, calma i benestar. Aquesta és la seva primera novel·la.

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  1. Xus Díaz, de Paz

   Apassionant!
   Per qui vulgui fer un viatge al món de les emocions i al retrobament personal

  2. Xus Díaz, de Paz

   Apasionante!!!
   Para quien quiera hacer un viaje por el mundo de las emociones y del encuentro personal