• img-book

  Jordi Tarragona Coromina

CONTINUAR? VENDRE? TANCAR?

Autor:

Jordi Tarragona Coromina

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Reseña de cliente
Entendre i gestionar amb èxit l’empresa familiar
Aquest llibre tracta sobre l’empresa familiar, un cas especial perquè en ella convergeixen dues institucions amb finalitats i normes de funcionament molt diferents: l’empresa, que busca la creació de riquesa i es regeix pels resultats; i la família, que cerca l’amor i la felicitat. L’una és racional; l’altra és emocional. A primer cop d’ull, empresa i família són contradictòries pel que fa a les seves finalitats, però totes dues s’influeixen mútuament; encara més, formen una sola realitat.  Aquest llibre ajuda a entendre i gestionar amb èxit aquesta realitat. Ens trobem davant d’una guia pràctica, fruit de l’experiència personal com a empresari i consultor de l’autor, i que recull les principals qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de posar-se al davant d’una empresa d’aquest tipus. Algunes qüestions tan difícils com la que sorgeix al pitjor moment d’una crisi: «cal continuar, vendre o tancar l’empresa familiar? ».
Detalle del libro "CONTINUAR? VENDRE? TANCAR?"

ISBN: 9788417209223
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2018
Page Count: 192
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Jordi Tarragona Coromina és advocat amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. Al 1987 es va fer càrrec del grup d’empreses familiar, que en aquells moments tenia cent empleats i va créixer fins als cinc-cents al 2006. Va ser guanyador del guardó «Best place to work» durant cinc anys consecutius. Consultor especialitzat en el recolzament a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars, Tarragona també és president de Comertia Expansió i Gestió d’Actius, i conseller delegat de La Muralla de Balaguer, així com columnista habitual dels diaris Expansión, La Vanguardia i el digital Via Empresa.

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  1. Enric Bové Font

   Recomiendo la lectura de este libro principalmente por que hace reflexionar a los empresarios en los factores clave de una empresa familiar y a tomar decisiones no siempre fáciles pero si adecuadas a la realidad de cada una de ellas.
   Al leer el libro he tomado mayor conciencia de la complejidad que tiene gobernar y dirigir una empresa en todas sus facetas y vertientes.
   Felicito al Sr. Jordi Tarragona por su valentía, honestidad e inteligencia en toda su trayectoria profesional. Su libro desprende sabiduría y es una guía practica que todo empresario debería contemplar.