Inicio > Libros de empresa y negocios > Management y liderazgo > Comunicar bé per liderar millor
 • img-book

  Mercè Rius

Comunicar bé per liderar millor

Autor:

Mercè Rius

Per reforçar les teves estratègies de comunicació

Les noves tendències tecnològiques i els canvis d’hàbits socials han donat lloc a noves formes de comunicació en les organitzacions. Un nou entorn on la interactivitat i el món digital tenen un gran protagonisme, i que necessita nous tipus d’estratègies. Aquest llibre dóna pautes, tant a principiants com a professionals, per desenvolupar la comunicació en qualsevol tipus d’organització, i ho fa centrant-se en els seus dos eixos principals: la Comunicació Estratègica i la Comunicació de Crisi. Entre d’altres, es dóna resposta a qüestions clau com:
• Com s’ha d’organitzar la comunicació en una organització?
• Per què és imprescindible un pla de comunicació?
• Quina gestió de marques s’ha de seguir?
• Quins són els passos per desenvolupar una campanya de publicitat?
• En quines xarxes socials s’hauria d’estar i per què?
• Com es resol una crisi a nivell de comunicació?
• Quines utilitats proporciona el Neuromàrqueting?

Detalle del libro "Comunicar bé per liderar millor"

ISBN: 9788417209810
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2019
Page Count: 192
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Mercè Rius Almoyner es consultora de comunicación estratégica con una larga experiencia profesional en entidades del ámbito de la construcción y del diseño. Arquitecta técnica, licenciada en Historia del Arte y especializada en dirección de marketing y comunicación por ESADE, obtuvo el DEA del programa de doctorado de la Facultad de Ciencias de la Información de la UAB por un estudio sobre la comunicación en los centros tecnológicos de Cataluña.

  “Comunicar bé per liderar millor”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.