• img-book

  Oriol Amat

Aprendre a ensenyar

Una visió pràctica de la formació de formadors

Autor:

Oriol Amat

El llibre mostra com ensenyar perquè els alumnes millorin les seves competències.  Aquest llibre no és un manual teòric de pedagogia, sinó que exposa aspectes que poden ajudar a millorar les tasques docents i a gaudir de les classes.  És tracten temes que potencien els resultats dels programes de formació en relació a: alumnes, professors, mètodes didàctics, mitjans didàctics, programació de sessions i assignatures; i avaluacions.
 • En aquesta edició del llibre en català, s’han tingut en compte els canvis que suposa el nou Espai Europeu d’Educació Superior, més conegut com el Pla Bolonya.
 • Obra d’especial interès per a tots aquells que desitgin iniciar-se o perfeccionar-se com a docents.
 • Enfocament pràctic de la formació
 • Llenguatge clar i senzill.
Detalle del libro "Aprendre a ensenyar"

ISBN: 9788496998285
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/09/2012
Page Count: 168
Dimensiones: 16.5 x 23

  Oriol Amat es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas. Ha sido Decano del Colegio de Economistas de Cataluña, Decano de la UPF Barcelona School of Management, Rector de la Universitat Pompeu Fabra, Presidente de ACCID y del Registro de Expertos Contables de España (CGE-ICJCC), así como miembro del Consejo de la CNMV.

  “Aprendre a ensenyar”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.