• img-book

  Oriol Amat

Anàlisi de balanços

Claus per a la elaboració d’una anàlisi dels comptes anuals

Autor:

Oriol Amat

 

 

A través de l’anàlisi de les comptes anuals d’una empresa s’aconsegueix una visió clara de la seva situació patrimonial, financera i econòmica. Podem diagnosticar les seves fortaleses i debilitats en aspectes econòmics i financers com: endeutament i capitalització, solvència a curt termini, fons de maniobra, gestió de terminis de cobrament i pagament, gestió dels actius, capacitat de generar beneficis fluxes de caixa, EBITDA…), creació de valor i rendibilitat i autofinançament. Aquest llibre exposa els conceptes precisos per poder analitzar els comptes anuals d’una empresa i així poder formular recomanacions que contribueixin a millorar la situació actual i les perspectives de futur.

 • Exposa els conceptes precisos per poder analitzar els comptes anuals d’una empresa.
 • Casos pràctics resolts basats en empreses reals.
 • Escrit en un llenguatge molt planer i de forma molt propera i entenedora per al lector.
 • Obra accessible tant per a professionals de la comptabilitat i de la direcció d’empreses com per a estudiants de les carreres d’empresarials o d’administració i direcció d’empreses.
Detalle del libro "Anàlisi de balanços"

ISBN: 9788496998865
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 05/02/2009
Page Count: 160

  Oriol Amat es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas. Ha sido Decano del Colegio de Economistas de Cataluña, Decano de la UPF Barcelona School of Management, Rector de la Universitat Pompeu Fabra, Presidente de ACCID y del Registro de Expertos Contables de España (CGE-ICJCC), así como miembro del Consejo de la CNMV.

  “Anàlisi de balanços”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.