Author avatar
Ramon Bastida · Jasmina Berbegal · Joaquim Cas- tañer · Blai Collado · M. Dolors Gil · Nina Magomedova · Alba Manresa · Mercè Martin · Marta Mas · Víctor Moliner · Yannis Pierrakis · Neus Vila.

Marta Mas i Machuca és llicenciada amb Premi Extraordinari en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Navarra i doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya (Cum Laude). En l’actualitat és la degana de la facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la Universitat Internacional de Catalunya. Ha participat des del curs 2017/2018 al programa ARACOOP, promovent formació i divulgació de l’economia social i cooperativa. Dins de l’àmbit docent, ha introduït metodologies docents innovadores. Ha participat també en diferents projectes de recerca dins de l’àmbit de l’economia i innovació social. Recentment, l’atorgat per la Fundació Roca Gales i ACCID. També és membre i representant de la seva universitat del Yunus Social Business Centre (YSBC).
Ha publicat diversos articles en revistes acadèmiques d’alt impacte i participat en congressos tant a nivell nacional com internacional.

Ramon Bastida i Vialcanet és doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, és professor a temps complet de l’àrea de Comptabilitat i Finances a la UPF Barcelona School of Management. També és professor de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra. Les seves principals línies d’investigació se centren en la millora de la informació financera i la gestió de les empreses de l’economia social, i de les noves organitzacions sorgides al voltant de l’economia col·laborativa. Ha publicat articles en revistes científiques indexades a nivell nacional i internacional, ha participat en la publicació de diversos llibres i en diversos projectes de recerca amb finançament relacionats amb les seves àrees de recerca. També ha realitzat estades de recerca internacionals a les Universitats de Montpeller i Liège.

Libros de Ramon Bastida · Jasmina Berbegal · Joaquim Cas- tañer · Blai Collado · M. Dolors Gil · Nina Magomedova · Alba Manresa · Mercè Martin · Marta Mas · Víctor Moliner · Yannis Pierrakis · Neus Vila.