Inicio > Autores > Josep Durany i Abella
Author avatar

Josep Durany i Abella

Josep Durany i Abella, va néixer a Isona, Pallars Jussà, poble al qual pertanyen tots els seus antecedents familiars.

Essent molt petit, mor el pare i amb la mare es trasllada a Barcelona, ciutat on passarà la major part de la seva vida. Després de les vicissituds viscudes a causa de la guerra, s’estableix definitivament en aquesta ciutat, es casa i hi desenvolupa la totalitat de la seva activitat laboral com a administratiu, en una empresa d’importació i distribució de fusta. Mai desaprofita l’oportunitat d’anar a Isona, on realment sent i vol sentir que té les seves arrels i on hi romanen els
seus sentiments.

La casualitat el porta a la que serà la seva gran afició, malgrat que només la desenvolupa durant una part de la seva vida. Quan neix el primer fill, el regal d’una càmera fotogràfica és el que actua com a detonant. Aquest llibre recull un resum de la seva obra. Explica com un fotògraf amateur, amb molt pocs mitjans, és capaç de captar el món que l’envolta i donar un recital de creativitat amb les seves imatges.

Libros de Josep Durany i Abella

  • Imatges d’una vida

    Josep Durany i Abella, va néixer a Isona, Pallars Jussà, poble al qual pertanyen tots els seus antecedents familiars. Essent molt petit, mor el pare i amb la mare es trasllada a Barcelona, ciutat on passarà la major part de la seva vida. Després de les vicissituds viscudes a causa de la guerra, s’estableix definitivament en aquesta ciutat, es casa i hi desenvolupa la totalitat de la seva activitat laboral com a administratiu, en una empresa d’importació i distribució de fusta. Mai desaprofita l’oportunitat d’anar a Isona, on realment sent i vol sentir que té les seves arrels i on hi romanen els seus sentiments. La casualitat el porta a la que serà la seva gran afició, malgrat que només la desenvolupa durant una part de la seva vida. Quan neix el primer fill, el regal d’una càmera fotogràfica és el que actua com a detonant. Aquest llibre recull un resum de la seva obra. Explica com un fotògraf amateur, amb molt pocs mitjans, és capaç de captar el món que l’envolta i donar un recital de creativitat amb les seves imatges.

    25,00  Comprar