Inicio > Libros para vivir mejor > Amor - Pareja - Sexualidad > Tot allò que sempre ha volgut saber sobre homes i dones
  • img-book

Tot allò que sempre ha volgut saber sobre homes i dones

Dels mateixos autors del best-seller Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes

Coneix les diferències entre homes i dones per aconseguir una bona convivència, des dels orígens de les nostres diferències fins als comportaments, emocions i reaccions de cada sexe.
Per què les dones tenen necessitat de parlar a tothora i per què aquesta necessitat trasbalsa als homes?  Per què els homes no saben gairebé res de la vida dels seus companys i per què les dones en volen saber sempre fins al més mínim detall? De què parlen els homes quan son al lavabo? I els homes, es pregunten quins son els motius pels quals les dones es capfiquen en explicar-los les seves preocupacions, siguin importants o no?
Aquest llibre respon a aquestes i a moltes altres preguntes, al mateix temps que  dóna la informació per aconseguir entendre al sexe masculí i femení en tota la seva diversitat, la seva contradicció i la seva riquesa.
  • Allan i Barbara Pease han venut més de 30 milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes.
  • Els autors son experts reconeguts internacionalment en relacions humanes i llenguatge corporal.
  • Aquest llibre desvela els secrets per aconseguir entendre al sexe oposat.
  • Dels mateixos autors del best seller Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes i Per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor..
Detalle del libro "Tot allò que sempre ha volgut saber sobre homes i dones"

ISBN: 9788497353953
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 18/11/2011
Page Count: 270

“Tot allò que sempre ha volgut saber sobre homes i dones”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.