Inicio > Libros para vivir mejor > Amor - Pareja - Sexualidad > Per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor
  • img-book

Per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor

 

 

Investigació molt exhaustiva i mitjançant un anàlisi innovador, Allan i Barbara Pease interpreten les estadístiques i la fisiologia relacionades amb el sexe dins d’una lectura amena que ens descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Aquest llibre va dirigit a tots aquells que vulguin gaudir al màxim de les seves relacions i proporciona respostes, que tant homes com dones, haurien de conèixer.

  • Allan i Barbara Pease han venut més de 21 milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes.
  •  Aquest llibre ajudarà a tothom, tant als que estiguin mantenint una relació actualment com el que en volen trobar una o volen millorar la que tenen o bé trobar-ne una.
  •  Allan i Barbara Pease transformen la ciència en una lectura amena i amb humor que descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor.
Detalle del libro "Per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor"

ISBN: 9788497353243
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 08/10/2009
Page Count: 302

“Per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.