Inicio > Libros para vivir mejor > Amor - Pareja - Sexualidad > Per què els homes no poden fer més d’una cosa alhora i les dones mai no paren de parlar
 • img-book

  Allan Pease, Barbara Pease,

Per què els homes no poden fer més d’una cosa alhora i les dones mai no paren de parlar

Dels mateixos autors del Best-Seller internacional: Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes

Autores:

Allan Pease

,

Barbara Pease

Descobreix les diferències entre homes i dones amb un toc d’humor

Per què els homes no troben mai res a la nevera, però sí el camí al bar més proper per veure el partit de futbol? I per què les dones detecten un cabell ros en un abric a metres de distància, però no veuen les columnes del pàrquing… fins que és massa tard? Oblida’t de tot allò políticament correcte que t’hagin explicat sobre el sexe contrari! Els homes i les dones som diferents, i comprendre aquest concepte et permetrà gaudir millor d’unes relacions llargues i plenes amb la teva parella.

Barbara i Allan Pease, experts mundials en relacions, ens expliquen de forma amena i divertida les diferències entre els dos sexes a partir dels últims descobriments sobre el cervell, els canvis socials i la biologia evolutiva per ensenyar-nos a treure el màxim partit de les nostres relacions o, com a mínim, descobrir de quin planeta ve la nostra parella…

Detalle del libro "Per què els homes no poden fer més d’una cosa alhora i les dones mai no paren de parlar"

ISBN: 9788497350976
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2018
Page Count: 128
Dimensiones: 160x120

  Allan Pease es conocido internacionalmente como "Mr. Body Language" desde que su libro “El lenguaje del cuerpo” logró vender millones de ejemplares y se convirtió en una biblia de la comunicación para organizaciones del mundo entero.

   

   Barbara Peace es la Consejera Delegada de Pease International, empresa que produce videos, cursos y seminarios para empresas e incluso Administraciones Públicas de todo el mundo. 

   “Per què els homes no poden fer més d’una cosa alhora i les dones mai no paren de parlar”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.