Inicio > Libros para vivir mejor > Amor - Pareja - Sexualidad > Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes
  • img-book

Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes

Per què som tan diferents i què cal fer per portar-ho bé

 

 

Els homes i les dones són diferents. Això no vol dir que uns siguin millors que els altres, sinó que senzillament són diferents. Fa temps que els científics, els antropòlegs i els sociobiòlegs ho saben, i l’objectiu dels autors és divulgar aquest coneixement. Aquest llibre explica per què … – els homes mai no han de dir mentides a una dona, – les dones parlen tant i el homes tan poc, – els homes volen sexe i les dones volen amor, i moltes coses més que mai no hem entès sobre les relacions entre homes i dones. Barbara i Allan Pease han utilitzat un ampli ventall d’investigacions, converses, creences i escenes diàries per escriure aquest llibre, cosa que el fa amè i proposa al lector aprendre més de si mateix i sobre el sexe oposat. Han escrit aquest llibre perquè les relacions entre homes i dones siguin més gratificants i satisfactòries.

Detalle del libro "Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes"

ISBN: 9788497350884
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/01/2003
Page Count: 291
Dimensiones: 230x165

“Per què els homes no escolten i les dones no entenen els mapes”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.