• img-book

    Equip Creatiu

CALENDARI 2020 (CATALÀ) CADA DIA SURT EL SOL

Autor: Equip Creatiu
El calendari que farà començar i acabar el dia amb un somriure a milers de persones al 2020
Et presentem el calendari amb les millors cites inspiradores, per treure’t un somriure i començar el dia amb energia. Un calendari que, a més, és una útil agenda perquè anotis les teves tasques diàries, idees o compromisos i que presentem en un format molt pràctic perquè l’utilitzis a casa o a l’oficina. Gaudeix el dia mentres t’omples d’optimisme, reforces la confiança en tu mateix i superes qualsevol obstacle que s’interposi entre tu i els teus somnis.
 
14,95 

ISBN: 9788497354905
Encuadernacion: Wire-O
Fecha de Publicacion: 2019
Número de páginas: 320
Dimensiones: 13 x 10,8 cm

Es tracta d’un dels productes estrella de l’editorial. L’agenda està pensada i dissenyada pels propis editors, que han volgut oferir a tot tipus de persones un material pràctic però alhora atractiu i que ofereixi valor afegit a qui la utilitzi. Amb aquesta agenda, els reptes del 2017 són com bufar i fer ampolles!
 

“CALENDARI 2020 (CATALÀ) CADA DIA SURT EL SOL”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.