Tens una idea (però encara no ho saps)

L'art de generar idees i fer-les realitat

 • Sharebar
  11,90€
  Disponible en e-book: 
  4,99€
  Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) es un innovador apasionado por la tecnología y la comunicación. Fundó su primera empresa, eyeOS, con 17 años y posteriormente la vendió a Telefónica. Es co-fundador también de Bananity.com y profesor asociado de ESADE para el ...
  comprar eBook en zonaebooks.com
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Una amena i desenfadada “dissecció” sobre el món de les idees, amb l’objectiu de motivar a tothom a potenciar-les i treure’ls el màxim de rendiment.

  Ja que qualsevol idea por arribar en qualsevol moment, en el llibre s’expliquen les diferents maneres d’identificar i potenciar l’obtenció de “noves idees”. És important estar preparat quan aparegui cada una d’elles. Al final, una idea és semblant a un parell de segons de focs d’artifici: ens pot semblar genial , brutal y posar-nos la pell de gallina quan la tenim davant, però ens serà impossible de recordar i recuperar quan hi pensem, si no passem a l’acció tant aviat ens sigui possible.
   
  • Pau Garcia-Milà és col•laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor dels best-sellers Está todo por hacer y Optimismamente. 
  • El llibre és un “quadern de les idees” que ens ajudarà a identificar totes les idees i sobretot a retenir-les per poder executar-les a la pràctica.
  • Inclou presentació de Ferran Adrià.
   
  Amb el suport del Departament de Cultura