Omplir-se de saviesa

El camí per fluir amb la vida

 • Sharebar
  14,85€
  Disponible en e-book: 
  6,90€
  Assumpció Salat és psicòloga i diplomada en Ensenyament. És directora del centre de psicologia i formació Àgape.  ...
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Si ets capaç de comprendre el teu entorn, el comportament de les persones que t’envolten i les situacions que vius, seràs capaç de viure
  amb saviesa i ser feliç
   
  Aquest llibre convida a reflexionar sobre la manera com veiem i interpretem la vida i les relacions humanes. Amb una perspectiva totalment pràctica, l’autora ens explica quins resultats o indicadors ens poden ajudar a avaluar si ens trobem en el bon camí per tal de pensar d’una manera diferent, la qual cosa vol dir deixar de ser persones que jutgen i critiquen la seva pròpia vida o la dels altres, per passar a ser persones que comprenen.
   
  El llibre ens ajuda a entendre que la vida està regida per lleis que podem intuir i verificar en les nostres vides. Conèixer aquestes lleis i el seu funcionament és la clau per a la nostra millora i progrés en tots els sentits. Assimilarem aquestes lleis en funció del nostre nivell de consciència. Omplir-se de saviesa és, doncs, una invitació a aconseguir el màxim benestar en tots els aspectes de la nostra vida i a millorar les nostres relacions humanes i amb el nostre entorn.