Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)

 • Sharebar
  11,90€
  Disponible en e-book: 
  4,99€
  Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) es un innovador apasionado por la tecnología y la comunicación. Fundó su primera empresa, eyeOS, con 17 años y posteriormente la vendió a Telefónica. Es co-fundador también de Bananity.com y profesor asociado de ESADE para el ...
  Parlar bé i ser capaços de comunicar amb seguretat i emoció són assignatures que hauríem d’haver après de petits, igual que vam aprendre a sumar i restar. La realitat, en canvi, és que moltes vegades ni ho vam aprendre ni li vam donar la importància que mereix, tot i que comunicar bé és allò que ens apropa o allunya de presentar
  amb èxit un projecte, una entrevista o una conferència...
  Pau Garcia-Milà repassa, amb el seu habitual to desenfadat i alegre, tots aquests temes en aquest llibre, amb la qual cosa pretén demostrar que tots podem arribar a ser grans comunicadors i que comunicar és igual d’important per a un periodista o polític que per a un enginyer, advocat o estudiant.
  En aquest viatge aprendrem a desfer-nos de la por, la vergonya o la inseguretat, però també sabrem com organitzar un bon discurs, aconseguir l’atenció de qui ens escolta i millorar la nostra oratòria, sense oblidar que el fet de ser diferents dels altres ens farà únics.
   
  • Pau García-Milà és col·laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor de varis bestsellers com Tens una idea.
  • Llibre il·lustrat a tot color i de disseny original.
  • Comunicar bé és el més important per al desenvolupament personal i professional de qualsevol persona.
  • Conté esquemes per aprendre a elaborar tot tipus de discursos.
   
   
  Amb el suport del Departament de Cultura