Coaching a la pràctica

Descobreix tot el que passa durant sessions reals de coaching

 • Sharebar
  16,85€
  Disponible en e-book: 
  4,99€
  Jaci Molins es médico psicoterapeuta, coach y formadora. Tiene más de 30 años de experiencia en el sector sanitario. En la actualidad es Jefa de servicio de rehabilitación de la “Xarxa sanitària Santa Tecla”de Tarragona, profesora de medicina en la URV de Tarragona y de coaching...
  comprar eBook en zonaebooks.com
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Què és el coaching? Per a què serveix? Qui el necessita? Com s’inicia i quan s’acaba? Quines eines s’utilitzen? Què passa a cada sessió?
   
  A través dels deu professionals del coaching de diferents àmbits, aquesta obra respon a aquestes i altres qüestions, al mateix temps que descriu detalladament la seva pràctica.  Aquest llibre de coaching està escrit per deu autors i cada un d’ells està especialitzat en una àrea de coaching diferent que es mostra a través dels casos reals: executiu, emprenedors, psicològic, educació, salut, vocació professional, personal, equips de treball, psicològic i per últim coaching per a un mateix.

  Amb la lectura de cada capítol coneixerà un àmbit diferent de com aplicar el coaching i una gran varietat d’estils per practicar-lo, al mateix temps que gaudirà amb cada una de les deu històries d’èxit que ens ofereix aquesta obra.
   
  • Tot el llibre està basat en casos reals. Reptes, pors, debilitats i fortaleses expressats per diferents clients que mostren totes les oportunitats que ens ofereix el coaching.
  • És un llibre escrit per diversos autors, doncs no existeix una única manera, ni un únic estil i els clients i els seus objectius també son molt variats.
  • Tant si ens plantegem fer un canvi a la nostra vida com si és un coach experimentat, aquest llibre aporta valuosos coneixements.
  • Al llegir-lo tindrà la sensació d’estar present i observant la intimitat d’un procés de coaching.
   
   
   
  Amb el suport del Departament de Cultura