L’empresari proactiu

Millora els teus resultats ajudant als teus clients

 • Sharebar
  16,95€
  Disponible en e-book: 
  6,99€
  Oriol López Villena es economista, asesor fiscal y auditor de cuentas. Ha ejercido durante más de 23 años como asesor de empresas y ha sido nombrado como uno de los 70 asesores más inspiradores del mundo (el único de España).    Oriol López Villena ...
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Els teus beneficis es dispararan si la satisfacció
  dels teus clients també ho fa
   
  Durant anys, totes les empreses s’han plantejat el mateix repte: guanyar clients. Es tracta d’un repte compartit en el món dels negocis, però els professionals tendeixen a tractar-lo des d’una perspectiva errònia: vendre per tal d’ajudar amb un determinat producte o servei abans d’ajudar primer per generar una venta després. Sota aquest canvi d’ordre s’amaga el secret del màrqueting que busca escapar de clàssics errors com tenir un client mal enfocat, tenir una mala definició del que es ven i crear una estratègia de venda equivocada.
   
  Aquest llibre explica com resoldre aquests tres aspectes per consolidar l’objectiu de millorar els resultats i la qualitat de vida del professional, posant l’ajuda (i no la venda) per davant de tota l’estratègia. Aportar valor des del principi farà que augmentin els beneficis.