Guia per l'autoavaluació d'empreses

Claus per millorar el teu negoci

 • Sharebar
  14,85€
  Maria Jesús Blasco es Licenciada en Ciencias Empresariales y MBA por ESADE y Licenciada en Administración y Dirección de Empresas por la URL.  ...
  Fernando Campa inició su perfil de gestor financiero con la auditoría en Arthur Andersen; prosiguiendo su carrera como directivo en el Grupo INI, Director de Control y Seguimiento en IBERIA y posteriormente Director de Administración y Finanzas en Port Aventura. Desde el año 2005 desarrolla su traye...
   
  Una metodologia pràctica per efectuar una avaluació de l'empresa i detectar els factors clau amb els que es puguin millorar els resultats de qualsevol negoci.
   
  El llibre fonamenta la necessitat de disposar d'una visió estratègica del negoci per a qualsevol persona vinculada a una organització. És una guia que proporciona les claus per realitzar un autodiagnòstic que permeti a qualsevol empresa obtenir una anàlisi de la seva situació. D'aquesta forma, proporciona pautes per poder avaluar el funcionament de l'empresa amb una perspectiva àmplia, ofereix una visió global de totes les àrees de l'empresa i facilita l'anticipació de la identificació de problemes per millorar els resultats.
   
  • Un complet repàs dels conceptes bàsics de gestió empresarial.
  • Inclou un llistat de 65 preguntes i respostes que faciliten la reflexió sobre els conceptes empresarials i de gestió i la seva aplicació pràctica.