Avançant

Claus per sobreviure i créixer

 • Sharebar
  16,85€
  Disponible en e-book: 
  6,99€
  Oriol Amat es Catedrático de Economia Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es presidente de ACCID. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas.   ...
  Pilar Lloret es economista, especializada en análisis de empresas y de riesgos. Es profesora de diversas escuelas de negocios. ...
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Llibre d'empresa que comparteix les estratègies i les tàctiques que expliquen l'èxit de les empreses que aconsegueixen generar més riquesa.

  No és fàcil crear una empresa, i menys encara aconseguir que sobrevisqui i creixi a mesura que passen els anys. Per avançar, les empreses han d’anar prenent decisions que els permetin trobar i ampliar el seu lloc al mercat. Aquestes decisions son com una partida d’escacs en la que el moviment estratègic de cada una de les peces, així com la jugada del contrincant et pot portar a guanyar o a perdre; o el seu equivalent dins el món de l’empresa, mantenir-se a dins del mercat i obtenir beneficis; o desaparèixer. L’objectiu principal d’aquest llibre és exposar factors clau que afavoreixen a que l’èxit es mantingui al llarg dels anys. 
   
  • Exposa bones pràctiques en relació a l’equip humà de l’empresa, disseny i millora del model de negoci.
  • Mostra les principals causes de fracàs empresarial.
  • S'inclouen casos pràctics d'empreses de diferents sectors en la major part dels temes tractats per tal de poder visualitzar millor les propostes de millora que es realitzen.
    
   
     Amb el suport del Departament de Cultura