Empreses que menteixen

El llibre imprescindible per detectar els maquillatges comptables a temps
 

 • Sharebar
  19,95€
  Disponible en e-book: 
  9,99€
  Oriol Amat es Catedrático de Economia Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es presidente de ACCID. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas.   ...
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 
  Per prendre decisions de tipus financer, com pot ser la compra d’accions, la sol·licitud d’un préstec o l’avaluació d’una inversió, és imprescindible tenir tota la informació financera de les empreses. També hi ha moltes decisions en matèria de màrqueting electrònic, recursos humans, tecnologia o qualsevol altra dimensió de l’empresa en les quals el coneixement de la situació financera és decisiu. Per això és bàsic que els comptes siguin fiables, ja que, si no, es poden prendre decisions errònies per no avaluar correctament la situació en què es troba la companyia.
   
  Tanmateix, sovint es produeixen problemes de fiabilitat comptable. El maquillatge comptable, per tant, és una maniobra que preocupa, per això augmenta l’interès per detectar enganys abans que sigui massa tard. Empreses que menteixen descriu i analitza la naturalesa dels maquillatges comptables i les seves motivacions. Així mateix, proposa diverses tècniques per detectar aquestes pràctiques i, al final del llibre, l’autor proposa un conjunt de mesures que ajuden a reduir els maquillatges comptables.