Anàlisi de balanços

Claus per a la elaboració d’una anàlisi dels comptes anuals

 • Sharebar
  15,00€
  Disponible en e-book: 
  6,99€
  Oriol Amat es Catedrático de Economia Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es presidente de ACCID. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas.   ...
  Consultar el contenido del libro GRATIS en Google Books: 

  A través de l’anàlisi de les comptes anuals d’una empresa s’aconsegueix una visió clara de la seva situació patrimonial, financera i econòmica. Podem diagnosticar les seves fortaleses i debilitats en aspectes econòmics i financers com: endeutament i capitalització, solvència a curt termini, fons de maniobra, gestió de terminis de cobrament i pagament, gestió dels actius, capacitat de generar beneficis fluxes de caixa, EBITDA…), creació de valor i rendibilitat i autofinançament. Aquest llibre exposa els conceptes precisos per poder analitzar els comptes anuals d’una empresa i així poder formular recomanacions que contribueixin a millorar la situació actual i les perspectives de futur.

  • Exposa els conceptes precisos per poder analitzar els comptes anuals d’una empresa.
  • Casos pràctics resolts basats en empreses reals.
  • Escrit en un llenguatge molt planer i de forma molt propera i entenedora per al lector.
  • Obra accessible tant per a professionals de la comptabilitat i de la direcció d’empreses com per a estudiants de les carreres d’empresarials o d’administració i direcció d’empreses.

  Anàlisi de balanços de Oriol Amat